yre19 Creative Commons License 2013.06.25 0 0 82

Zsófika69!

Fogalma sincs mennyire ismerem az érintetteket. Meglepődne, ha tudná! Sőt! Önt is ismerem, Ön is ismer engem!!!! Az adott időben és helyen be is fogok mutatkozni Önnek. ( Neked ) A készületlenség fogalma az Ön kommentjeire jellemző, ezen felül ami még jellemzi hozzászólásait, az a gyűlölet, rosszindulat. Ön rettentően felkészültnek, valamint jó informáltnak gondolja magát.  Szánalmas !!!!   Visszaolvasta a saját írásait?  Azt a sok- sok ellentmondást?  Azt írja, hogy Önt a tények győzik meg, ezzel szemben arra hagyatkozik, hogy azt beszélik a városban… Tisztában van azzal, hogy ez az egész konyhaüzemeltetési mizéria kormányzati döntés, közben azt”hiszi”, hogy Pásztor úr döntése volt.  Nem szégyelli magát Hölgyem , vagyis inkább Uram!, hogy Budakeszin elhappolta egy helybéli  ember munkáját?   A helyi szálláshelyek reklámozásával kapcsolatban Ön értett félre. Elmagyarázom a gyengébbek kedvéért: arra utal az írásában, hogy idézem szó szerint: miért reklámozzuk az ő szálláshelyeiket, miért hívjuk ide az ő képzőművészeiket kiállítani a Kossuth házba.  A dabasi szálláshelyeket hol kell reklámozni? Ugye nem Dabason, hanem más településeken!  Vagyis a még gyengébbek kedvéért: például a Siófoki szállodát nem Siófoki helyi tv-ben fogják reklámozni, hanem más településeken, akár határmentén lévő, akár határon túli településeken.  Nem tudom szó nélkül hagyni a képzőművészeti kiállításokkal kapcsolatos nemtetszését sem.  A Szépművészeti Múzeumnál is reklamált már, hogy  mit képzel, hogy Egyiptomi kiállítást szervezett itt Magyarországon? A Van Gogh  kiállítás ugyanitt? … És a magyar  képzőművészek kiállításai Londontól Amerikáig, ahhoz mit szól?  De sorolhatnám még : Zsolnai, Hollóházi stb.  Van fogalma, hogy mennyire korlátolt a gondolkodása?  Úgy gondolja, hogy azért mert negyven éve ugyanaz a település lakója, akkor joga van hozzá, hogy mást gyalázzon, valamint szakértelmét , hozzáértését bírálja?  Mi a fenét képzel magáról? Ha annyira okos és jól informált, ( és nem utolsósorban gondolatolvasó- mivel azt is tudja, hogy a Klárika mire gondol!!!) akkor miért nem állt elő, felvállalva Önmagát az illetékeseknél? (Különben annyira megszerettem ezt a Klárikát, hogy egy nagyüzemű krumpli pucoló gépet fogok ajándékozni  a  konyhának. ::J))  

Testvérváros: Szóval úgy „gondolja”, hogy az ilyen- olyan testvérvárosaik elszállásolása, étkeztetése sokba kerül. Amikor a helyiek mennek oda, akkor Ők piknik kosárral és sátorral mennek?  Ezt most komolyan gondolja? És Ön még szaporodott is?????!!!!  Azt a mindenit, és még nem orvosi eset?!!Sőt , most már biztos vagyok benne, nem csak „úgy gondolom”, zárt osztályra .

Most olvastam a következő kommentjét. Szóval, összeraknám én szívesen az írása értelmét teljes mértékben, ha azok logikus, értelmes, összefüggő érvek lennének. Elárulok magamról valamit. A mostani rendszert gyűlölöm, vezetőikkel az élen, ez így volt 3 évvel ezelőtt is. Amit most a kommentében írt, nagy részével teljes mértékben egyet értek, sőt  egy csomó mindennel ki tudnám egészíteni.  És abban is igazat adok Önnek, hogy nem  dönthetnek a határon túl élő magyarok  az itteni emberek sorsáról.  Viszont azok akik több éve magyar állampolgárok, a magyar államot képviselik, függetlenül, hogy hol születtek, akkor azoknak miért nincs beleszólásuk?  Persze csak akkor ha ide adóznak, itt kamatoztatják tudásukat stb…. De amiért kénytelen voltam én is sértő , bántó szavakat használni, az a Klárika” gyalázása” volt.  

Előzmény: Zsofika69 (80)