dance! Creative Commons License 2013.06.25 0 0 18

Sziasztok

had osszam meg veletek rövidke történetemet: (szerencsére jól végződik mint a mesékben!)

történet röviden!

házacska egy gyönyörű szép domboldalon van ahol kilátás meseszép viszont az önkormányzat elhanyagolja az utat így télen nagyon nehéz megközeliteni!

sebaj ha nagy hó esik irány anyósék pár éjszak kibírunk! Házon van biztositás (kerti csomaggal ) tehát ha bármit ellopnak a kertből biztositó fizet!

szép havas téli estén sajnos lejegesedett az út nem tudtunk felmenni --ellopták a tranbulinunkat a kertből + egy kis szigetelő anyagot!

irány rendőrség --feljelentés

majd biztositó--erre kijön a biztosítóból a kárszakértő aki felveszi a jegyzőkönyvet és valamiért úgy dönt ő szerinte nem állandóan lakott az épület ? de miből gondolta nem értem a mai napig! viszont a kerti csomag alapkövetelménye állandó lakottság! ami azt jelenti az év minimum 270 napján lakottnak kell lennie!!

ennek teljesen megfeleltünk! jött a biztósitótól a levél elutasítottak majd több levélváltás --majd az sem én írtam telefonáltam ők még válaszra sem méltattak ! újbóli kivizsgálást kértem telefonon erre még válasz sem érkezett! majd ügyvédi levél - még erre sem válaszoltak majd felhivtam őket és megkérdeztem tőlük telefonban (szó szerint idézve) : kit kell itt segbekúrni ahhoz,hogy történjen az ügyemben valami és lám csoda történt közölték ,hogy igen hibáztak az ügyvéd úrnak elfelejtettek levelet írni!! mivel lejárt a határidő! igy kiküldenek egy újabb kárszakértőt aki már teljesen normális volt! és leírta,hogy a ház ténylegesen lakott!! erre a biztositó fizetett :53.000ft-ot --és közölték velem ha nem egyben jelentem be a tranbulin -és szigetelő anyag ellopását hanem külön külön akkor 2x 53.000ft ot fizetett volna a biztositó

Előzmény: B.GY (17)