bohrer Creative Commons License 2013.06.24 0 0 19719

Nem indítasz lavinát, de a kék cső a jobb.  A béléscső árát minden esetben a megrendelőnek kell fizetni ha beleépíti a mester a munkadíjba , ha külön megveszi a tulaj .

Az Interneten minden béléscső ár elérhető nem hinném hogy a béléscsőre valaki is nagy árrést alkalmazna. Így is nehéz a szakiknak  már ezt az árat lenyomni a megrendelő torkán, megértetni miért fontos ez. Legtisztább szerintem ha a tulaj elautózik saját benzinköltségén  saját szabadidejéből a legközelebbi kereskedésbe és megveszi az adott méter csövet és szűrőcsövet , belátása szerint a mester úgyis tájékoztatja az adott kockázatokról, és tud mérlegelni . Hazárdírozik  ( sárga ) , 4mm-es kék csövet vesz, vagy 5mm-es kéket.

 

Értem én mire gondolsz  de a kútfúróknak általában nincs csőkereskedésük, nem az árrésen gazdagodnak kufárkodnak, hanem kétkezi munkával készítik a kutakat

 

Sajnos mindenre igaz legyen az élelmiszer, kínai cipő, kínai flex ,a legolcsóbb megoldás a legritkább esetben működik, kifizeted majd hamarosan venned kell egy jól működőt is, a kettő együtt már nem is olyan olcsó.

Előzmény: mlas45 (19712)