"Kapsz érveket. És én például személy szerint respektálom mind a blogodat, mind az itt kifejtett tevékenységedet."
Ez az addigi megnyilvánulásaidból nem tűnt ki.
"Néhány kérdésben viszont makacsul ragaszkodsz kipróbáltan és evidens módon irreális dolgokhoz"
Kipróbáltan?? Ha tudsz ilyen jellegű kísérletekről, kérlek, ne titkold el.
"és ha ez így marad, akkor a topicod-blogod végül is csak egy újabb Perpetuum-Mobile létrehozásáról szóló agyamentség lesz"
Ennek bizonyításához kellene egy kis matek, de ez elől eddig mindenki meghátrált.
"ahol egyre ingerültebb stílusban fogod elzavarni a termodinamika alaptételeire hivatkozó ostoba tamáskodókat..."
Nem láttál te még engem ingerültnek ;)
"Valahol téged minősít, hogy nem vagy képes átlátni azt a teljesen, ordítóan nyilvánvaló evidenciát, hogy az általad szorgalmazott szisztémában végül mindenképpen lényegesen több pénzt kell szétosztani, mint most"
Ami nincs, azt nem láthatom át :) Úgy definiáltam a kiosztást, hogy vegyük a most elszedett pénzeket, és szedjük le róla az igazságtalanságot. Hiába harsogom, hogy az 50% és a 100 ezer is csak becslés, és az igazi definíciója az újraelosztás mértékének nem innen jön, a kutya se bagózik rám. Valaki rám ragasztotta a pénzosztó címkét az elején, és mind egymást ismétlitek. Miközben a reális felháborodás inkább a másik oldalról jöhetne, mert pont azt nem csinálom, amit számon kértek rajtam :) Azért egy hangyányit több átgondolás van a rendszeremben, mint amennyit a sommázásod sugall.
"Abszolút evidens minden két lábbal a földön járó, a gazdaságot, a pénzügyeket legalább többé-kevésbé ténylegesen ismerő embernek, hogy irreális, megvalósíthatatlan, semmiképpen sem előteremthető fedezetű elvárásaid vannak"
A gazdaságot értő ember először megismerhetné a tervezetemet, mielőtt véleményt mondana.
"közgazdasági-pénzügyi-államigazgatási képzettséggel és/vagy tapasztalattal is rendelkező vitapartner kórusban mondta neked egységesen azt"
Érdekes, én nem láttam itt kórust. Szinte mindenki bele próbált kötni, ebből a fele teljesen elolvasás, érvek, gondolkodás nélkül, csípőből, vagytok hárman, akik eliteztek, van pár, aki előbb kérdezősködött, és csak utána nem értette, van egy, akinek tetszik, és egy másik, aki pedig támogatja a dolgot.