A válaszom ismét azoknak szól, akik vele ellentétben veszik a fáradságot, és elgondolkodnak azon, amit írok, meg amit kérdezek.
"Nézd, elhiszem, hogy idegesít az, ha a nagy lieblingedet (amit saját gyermekednek tekintesz, holott egyetlen igazán önálló ötlet sincs benne) generálisan leszólják,"
Azért jöttem ide, hogy leszólják. Hogy a hibák kiderüljenek. De a hibák gondolkodás és főleg olvasás nélkül nem fognak kiderülni.
"Én az elképzeléseidben sok-sok jóindulatú naivitást, és nagyon kevés tényleges élet-tapasztalatot látok"
Ahhoz képest, hogy nem olvastad, elég sommás vélemény.
"pontosan tudjuk, hogy a gyakorlatban halva született..."
Én a magam nevében beszélek. Nálad kit takar a királyi többes? Csak mert eddig ahányan hozzászóltatok, mind más véleményt mondtatok.
"Ezt te úgysem fogod elfogadni, most már örökre úgy maradsz, hogy a te rendszered csodálatos, kiváló,"
Ez nyilván nem így van. Pontosan tisztában vagyok a korlátaimmal, ezért jöttem ide segítségért. Tudom, nagy szívességet kérek, és azt is látom, hogy ezt tőled nem fogom megkapni. Nem baj, ettől még nincs harag.
"Alapjövedelem pedig ma is van, többféle jogcímre szétosztva, mint munkanélküli vagy szociális segély, jövedelempótló támogatás, etc.. A helyzet az, hogy egyetlen buznyák támogatás nélkül ma sem marad senki."
Igen, ebből indultam ki. Tudnád, ha olvastad volna. Sajnálom, de ebből így, ahogy te próbálod, nem lehet többet kihozni.