Octi19 Creative Commons License 2013.06.14 0 0 42600

A csomagtartó burkolat leszedéséhez azt a bizonyos csavart kell leszedni és lefeszegetni! A patentekből pár benne fog maradni az ajtóban... Nagyon oda kell figyelni, hogy melyik és milyen irányban áll, mert két különböző patent van benne! Ezek nem cserélhetők! Van sok fekete és talán két másmilyen.

 

Ha a "C" oszlopon akarod átvezetni a kábeleket akkor le kell venned a burkolat felső részét is, amit két csavar tart, amik az alsó burkolat levétele után lesznek láthatók és a kalaptartó akasztóit is ki kell csavarni, azután azt is csak feszegetni kell.

A "C" oszlop elég trükkös, a burkolat csak az alatta lévő, kalaptartó-tartó elemmel együtt jön le, illetve azt kell előbb levenni! Azt úgy tudod, hogy ki kell bontani a csomagtartó kárpitját és elég mélyen vannak mögötte csavarok amik tartják, talán négy... de! Van egy amit csak akkor tudsz majd kitekerni, ha a biztonsági öv alatti műanyag csúszó elemet is kiveszed amit alulról tart egy 6-os csavar, de elég feszesen jön ki szinte végig és hozzáférni sem lehet egyszerűen! De mielőtt elkezded a szerelést a "C" oszlopon, vedd ki azt a csavart amit utólag tettek bele, az ajtó tömítését felhajtva fogod találni a "C" oszlop burkolatának a sarkában!

Ez nem egyszerű mutatvány! Szánj rá egy egész napot. Én már többször is csináltam, de nekem is eltart jó pár órát mire végzek.

Előzmény: porjes (42598)