motyesz88 Creative Commons License 2013.06.13 0 0 5612

látom elég sokan próbálnak a fórumon albérletet találni ebben a népszerű lakóparkban, szóval én is teszek egy próbát :)

 

fiatal párként szeptember közepe-vége körüli költözéssel keresnénk preferáltan amerikai konyha + hálószobás, de akár két külön szobás albérletet is a nádorliget lakóparkban, kb. 2-3 éves időtartamra. biztos munkahellyel rendelkezünk, bérleti díj, számlák időben fizetése nem probléma, magunkkal szemben is minimum elvárás, ahogyan a lakás tisztán és rendben tartása is, az értékek megőrzése. nem dohányzunk.

 

előny:

- terasz

- ha az előző lakó szól néhány jó szót a szomszédok érdekében, ugyani a mostani albérletünkben minden létező irányból kapjuk az áldást dübögés, tv, zene és egyéb, ránk nem tartozó hanghatások formájában. keveset tartózkodunk otthon, ezt lehetőség szerint szeretnénk pihenéssel, nyugodtan tölteni.

- kisállat tartásának megengedése. jelenleg nincs, de ha van rá mód, szívesen tudnánk magunk mellett egy cicát, kistestű kutyát.

 

szóval ha a fentebb nevezett időtartamra felszabadul a lakásod és szeretnéd azt olyan embereknek kiadni, akik sajátjukként vigyáznak rá, akkor kérlek keress meg minket a +36-70-603-5238-as telefonszámon.

 

András