szomorúfűz
2013.06.12
|
|
0 0
30593
|
Seres Hajnalka
Apró könnycseppek...
Nem bírom nélküled, olyan nagyon hiányzol, Szinte minden reggel fájó szívvel ébredek Várom, hogy hozzám szólj legalább egy szót, Vagy, hogy küldj egy jelt, SMS-t magadról... Hiányzol érzem, nem tudom tagadni Minden könnycsepp csak érted tud fakadni Látom s érzem azt, hogyha nem vagy velem végem Olyan szomorkás lesz szívem... Ilyenkor apró csillag gördült ki a szememből, Apró csillag folyik végig a az arcomon. Apró csillag mélyről jön s csakis érted sír De tudom, hogy már csak pár nap s újra itt leszel velem... Tudod Édim, hogy a szívem csak érted dobog? Nincs olyan perc s óra mely ne telne el, hogy ne Rád gondolnék Te vagy a Kincsem, s Egyetlenem S hogyha többé már nem szeretsz, akkor én meghalok... Mert meghalni csak is érted tudok Vágyódva Rád, vagy miattad nem ugyanaz a dolog Hallani a hangod, azt az édeset Mikor súgod, hogy mennyire is szeretsz engem... Ismersz, szeretnélek mindig elvarázsolni s kényeztetni Kérlek hagyd, hogy újra és újra megbabonázzalak, Kérlek hagyd, hogy a szíved még jobban szeressen engem, Kérlek hagyd, hogy szíved együtt legyen velem...

|
|