Hegylako2 Creative Commons License 2013.06.11 0 0 40639

sziasztok!

 

talán utoljára írok ide, mert ez a töménytelen mennyiségű sárdobálás amit kaptunk elgondolkodtatott, hogy lehet e és érdemes e itt vitatkozni!

megpróbáltam mindent, hiszen leírtam itt is az elképzeléseimet, minden ami nyilvános folyamatosan közzé fogjuk tenni a hivatalos honlapjainkon.

az Mtsz egy szövetség, egyesületekkel, tagsággal. Elsősorban nekik kell és fog is megfelelni. De mivel a "kék" a saját terméke, gondoltam megjelenünk a fórumokaon, és próbálunk kapcsolatba kerülni veletek, bevonni a melóba mindenkit aki a természetjárásét tenni akar.

jól gondoltam amikor azt írtam és mondtam hogy verseny van. verseny a túrázókért. mindenki a saját maga módján próbál jó és értelmes dolgokat létrehozni.

személy szerint én sohasem bántottam a "tuhu-t, soha nem mondtam róla rossz véleményt, a magam módján látom a korlátait, mint ahogy az Mtsz-ét is látom.

nem akarunk és fogunk senkitől adatot lopni,  (ez volt talán a legképtelenebb vád mindjárt egy bizottsági tag tollából, megértem hogy felháborodtatok rajta) megkeresések voltak, elzárkózások szintén. Ennek megfelelően próbáljuk járni a saját utunkat, a legjobb tudásunk szerint. Amennyiben ez tetszeni fog a civil szférának és be akar kapcsolódni a munkába, örömmel várjuk. láthatjátok amit csinálunk folyamatosan dokumentáljuk is.

nem írom le mégegyszer a céljainkat, a korábbi bejegyzésekben benne van. de elsődleges cél egy kektura.hu portál létrehozása.

a projekt kihagy régiókat , mert nem lehetett rá pályázni. Ezekben így nem lesznek beruházások felujítások. De a felmérés itt is meglesz, az Mtsz saját forrásból biztosítja. Igy a" kék" kör teljes lesz. Minden olyan funkció működni fog ami a többi régióban is működik

láthatjátok nem csak a "kék" van hanem offline, és online magazinunk is, valamint rendezvényeink, és további rendezvények is lesznek.

kb 3 hete vannak alárva a szerződések , ezen közel egy évet dolgoztunk az erdőgazdaságokkal egyetemben. Igy lett országos a projket.

és reméljük hogy ez a munka ami kb 2 évig fog tartani húzza megával majd az egész természetjárást

látom azt már most, hogy mennyi önkéntes ember akar dolgozni ebben a projektben, mekkora szükség van a "kék"re, és ez a két év kell arra, hogy a fenntartást megoldjuk. és meg is fogjuk. 

a "Tuhu" val kapcsolatban bármikor készen állok bármilyen egyeztetésre, az egyeztetésen elhangzottak nyilvánosságrahozatalához. bármire, hiszen csak egy cél vezérel bennünket, a természetjárás népszeűsítése

 

 

gi

 

Előzmény: HEV (40638)