Hehe:
1: valami nagyon nem vagyok szoci, sőőőőőt. (dehát gondolom mindenki szoci, aki nem orbánseggnyalonc, ideértve az összes európai jobboldalt, vagy a közgazdaságtudomány - vagy eleve az elemei matek is...
2: aztabezonyos gusztustalanságot pont most bizonyítottam rátok - pofákat lehet befognotok
3: csaxólok: még elmoshassa, egyáltalán nics vége a vésznek... És az ilyen arrogáns és ostoba hozzászólásoktól, amiket Te itten levágsz - még a végin drukkolnék, hogy legyen valami gebasz - csakhát nekem (meg a ballibeknek) ezexerint ennél több belátásuk van és tudják: egy kudarc (egy csúnyanagy gátszakadás) csak az érintetteknek lenne rossz, és NEM nektek, akiket emiatt akár felelősnek is lehetne tekinteni: TInektek csak ezután jönne el a PR-Kánanán... Lehetne jóvezírként mentéskedni, segélycsomagozni, adakozgatni...
3A: Egy általános katasztrófával csak Ti (és a fideszes PR) járnátok jól (kivéve, ha egyértelmű lenne a jónépnek is, hogy a gebasz a kormány hibájából lett - de erre azért minimális az esély (még akkor is, ha valóban a kormány hibájából lett volna)...
3B: ebből is láthatod, hogy a ballibnek semmilyen öröme nem lehet egy katasztrófában - sőőőőt: ha lenne ilyen, akkor még az is lehet, hogy utólag felmerülnek olyan (természetesen ostoba, mint mindig) összeesküvéselméletek, hogy maga a kormány idézte elő politikai célokból (volt már erre példa)...