Kingus48 Creative Commons License 2013.06.10 0 0 707

Sziasztok,

 

Én is arra számítottam, hogy ez egy értelmes fórum, de tévedtem. Így, hogy végigolvasgatom a hozzászólásokat, mindenki futtatja a saját "tetoválóját" és fikázza a másikét. Aminek semmi értelme nincs, mert olyan, hogy "legjobb tetováló" magyarországon kevés létezik, és aki létezik, az pedig nem sminktetováló.

 

Egy biztos, aki ku...vajól tetovál, az nem hirdeti magát mert nem kell, és nem futtatja magát mert nem kell, valamint nem kell bizonygatnia azt, hogy megfelelően dolgozik.

 

Aki valóban jól tetovál, az sohasem fogja azt mondani magáról, hogy "jól tetoválok".

 

Tapasztalatból mondom: Nem a legdrágább tetoválás a jó, és nem az dolgozik a legjobban, aki a legdrágábban tetovál!!!!!

 

(Előfordul, hogy csak a kényelmet fizettetik meg veled, azt hogy egy nívós szalonba tetted be a lábad, de maga a tetoválás kb. 20e Ft anyagksg+munkadíjból kihozható, viszont 38-48e Ft-ot kifizet valaki érte.)

 

Nem beszélve arról, hogy mindegyik tetováló bemeséli, hogy milyen jó gépe van, milyen krémeket használj stb.

 

Mielőtt valaki tetováltat, javaslom, hogy először olyan embereket kérdezzen meg, aki nem csak sminktetoválást, hanem rendes tetoválást is készít. Több helyről, több infó, és lehet szelektálni, hogy ki hazudik és ki mond igazat.

 

Egy biztos, hogy én 15-20e Ft-on felül nem fizettem és nem is fogok fizetni egy sminktetoválásért, mert tisztában vagyok az anyagksgekkel és a bele fektetett munkával. Az pedig, hogy milyen szalonban vagyok, azt le...rom, nem az a lényeg, hogy van ülőgarnitúra. Az a lényeg, hogy hogy fogsz kinézni...

 

Üdv