ysu Creative Commons License 2013.05.27 -1 0 293

Én ezt mind értem! És azzal is egyetértek, hogy a dal leghatásosabb sora mindenképpen a Szerelmes vagyok beléd! Nem is csodálom, hogy Lotfi azt emelte ki refrénnek.

Csak éppen nekem tetszett az eredetiben, hogy a refrén előtt volt egy felfutás, hangsúlyos rész, és a refrén maga visszafogottabb egy kicsit, mert már herótom volt a mostani trendtől (nézd meg Kati dalait, vagy Muri Enikőét), hogy váltakozik a halk verze, hangos refrén, halk verze, hangos refrén (a hangos refrénnél még a szélgépet is rákapcsolják, biztos, ami biztos. :)

Meg a Szerelmes vagyok beléd után, de még a refrén előtt még volt egy fél sor, "aranyköd van előttem, könnyen, puhán lebben"..., ami igy nem került be (lehet, hogy a második felébe igen, arra nem emlékszem, az elején kimaradt), és nekem nagyon hiányzik.

Amúgy nem azt mondom, hogy rossz a remix, sőt, nagyon is jól sikerült, és örülök a plusz promóciónak is. Én csak azt mondom, hogy nekem mindent összevetve az eredeti áll közelebb a szivemhez. (A fentiek mellett az élő hangszerek miatt is.)

Előzmény: TonyBrasco (281)