Ayalleah Creative Commons License 2013.05.21 0 0 19363

Abból, amit írsz, nekem az jön le, hogy nálad ellentétben áll a nő kényelme és a baba biztonsága, a kettő együtt nem működhet. Én kifejezetten úgy olvasom az általad írottakat, hogy szerinted ha a nőnek kényelmes, akkor a baba nincs biztonságban. Mert akinek az IS fontos, hogy kényelmes legyen, az mindenképpen ezo-zizi. De ha nem ezt mondod, akkor nem ezt mondod.

 

Azt sem vonom kétségbe, hogy az általad említett orvos ennyire jó, de nem biztos, hogy ez az általános. A barátnőm másfél éve szült, igaz Budapesten, nem Pécsen. Amikor bementek a kórházba a férjével, akkor kis túlzással az adatfelvétel után rögtön oxitocinra kötötték, aztán amikor nagyon nem haladt előre a szülés emiatt, akkor császár lett a vége.

 

Én elhiszem, hogy vannak olyan orvosok, akik tényleg csak akkor avatkoznak be, ha muszáj. De azt nem, hogy egyáltalán nincsen olyan, aki csak azért avatkozik be, hogy valamit mutasson is a szülő nőnek, hogy miért is jár neki a boríték. És nehezen lehet az első kategóriából találni szülészorvost.

 

OFF

Az egyáltalán nem baj, ha gyógyszereket csak akkor használunk, amikor tényleg szükség van rájuk. Amit megold a cickafarok is, azért ne kelljen már gyógyszert bevenni. A probléma akkor van, ha nem ismeri fel a delikvens, hogy mikor kevés az a cickafark és mikor kell megtámogatni gyógyszerrel.

ON

Előzmény: Skuy-IS (19361)