Skuy-IS Creative Commons License 2013.05.21 0 0 19361

Nem.A szülö nök nem tokok..ezt még véletlen se emlitettem sehol.

Mi az hogy nem lehet békénhagyni a szülö nöt???Ez alatt mit értesz???

Saját tapasztalatunk a kórházi körülményekröl a pénztelenség miatti szegényes étrenden kivül tökéletes volt.Perfect,modern szülöszoba,nagy káddal ha valaki vizbe szülne.Kedves növérek,szobákba a babák a mamákkal vannak,nem lehet a vendégeknek bemenni a kismamákhoz,csak a látogató szobáig.

Aki akar Vip szobát,bentakással a papának,az is van.Tisztaság,odafigyelés.Ez van pécsen mondjuk.Sokaknak nincs otthon olyan lakásuk,mint ott a szülöszoba!

Mi szülészünk abszolut természetes szülés párti .Dr.Varga Tamás,akiismeri tudja hogy egy nagyon jó orvos. Teljes kedves,szakérö odafigyeléssel .Ha ö ugy látja császár kell,az akkor nem ok nélküli.

Szoval miér rosszabb a kórházi szülés,ahol nagyobb a biztonsága a kismamának,mint 40-50 km re egy mütötöl?,ha valami gond van?

Csak a szülö nö egyedi kényelme miatt van ez az otthonszülési mánia.Meg a manapság trendi divat miatt,hogy minden ami korházi,gyógyszerészeti az rossz...és többet ér egy cickafarok tea,mint a gyógyszer.

+sose lehet tudni,hogy az a kis csecsemö mikor megszületik teljesen egészséges e...mert ha valami komplikácio van,amit senki se lát elörre..és kell egy azonnali segitség a babanak,kismamának...akkor mig 30 kmröl beér a mentö...addig lehet tragédia történik.

ezt kockáztatni lutri,csak azért mert a szülöknek kényelmesebb otthon lenni????

Persze példázhatunk hogy huu,,,én otthon szültem,és minden jóvolt...de ez csak szerencse kérdése.

De szamárság azt mondani,hogy a kórházi szülés rossz!

Előzmény: Ayalleah (19360)