mcll Creative Commons License 2013.05.17 0 0 16357

Mint érintett az ügyben én is szólnék. Való igaz hogy emailben is jelezte felém Atti hogy nem kíván velem foglalkozni azzal az indokkal hogy szerinte mindazon jegyeket magamon viselem melyek miatt nem szeretne velem üzleti kapcsolatba kerülni. Én nem haragszom sem rá sem másra, nem bántott meg ezzel, tulajdonképpen jogában áll mindenkinek megválogatni ki kivel akar üzleti kapcsolatot létesíteni. Mindazonáltal jó lenne tudni mik azok a jegyek ami miatt így döntött (már csak amiatt is hogy tanuljon az ember). Az ablaktémában teljesen új vagyok, lehet kérdeztem sok baromságot, amiért elnézést kérek. :)

De úgy érzem, gondolom, hogy ha valaki durván egy egy milliós felújításba, beruházásba fog akkor a témát a lehető legjobban körüljárja, a lehető legtöbb helyről próbál információt, ajánlatokat beszerezni. Visszagondolva az első napokra mikor elkezdtem "kutakodni", teljesen laikusként, kezdőként hajlamos voltam "bedőlni" az első ajánlatoknak. Azóta sokmindent megtanultam, a kép úgymond kezd letisztulni, van elképzelésem mi vagy ki az amit/akit nem szabad választani, stb. Ebben egyrészt a fórum volt nagy segítségemre, másrészt Atti is rengeteget segített, amit ez úton is köszönök neki.

Összegezve, részemről nincs harag, nem bántódtam meg, sok ajánlat van a listámon, és még jönnek újabbak is. A döntés még nincs meghozva, de nem is kell kapkodjak mivel a megvalósítás június vége fele lesz (bár túl sok időm sincs). ;)

Előzmény: gabrielke (16355)