Cannibalism Creative Commons License 2013.05.07 0 0 47

Sziasztok!

Négy régi filmet keresek, nem tudom mikoriak lehetnek, én a 90-es évek elején láttam mind a négyet másolt vhs-n. Sajnos túl sok mindenre nem emlékszem már, de hátha tud valaki segíteni.

1. Egy kutatóhajót megtámad egy óriáspolip, talán el is süllyed. Az még rémlik, hogy egy búvárharanggal lemerülnek a tenger fenekére és oda is benyúl a polip az egyik karjával, aztán találnak egy várost (talán víz alatti) , ahol fogságba esnek. Elég atlantiszos feelingje van a városnak.

2. A történetre már nem emlékszem, de egy szőke hosszú hajú barbár nő a főszereplő, aki férfiak egész falkáját hányja kard élre. Talán a Vörös Szonja című filmhez tudnám hasonlítani.

3. A film elején lövöldözés tőr ki egy kórházban, de egy doki (talán ázsiai) közbe lép és megállítja a támadókat (valamilyen harcművészeti stílust használva). Ezután a dokinak és a családjának menekülnie kell a gengszterek elől.

4. Egy 5-6 fős társaság kannibálok fogságába esik, arra már nem emlékszem, hogy sikerül-e megmenekülniük. Ez a film pedig a Tennesse Buck további kalandjai című filmre hajaz.

Hát ennyi, tudom, hogy nem sok, de valakinek hátha beugrik. :)