reimre Creative Commons License 2013.05.06 0 0 40473

Az teljesen OK, hogy neked belső rálátásod is van/volt a dologra. Ellenben az ukázt Berlinből osztják és a jelenlegi állapotok szerint kész tény, hogy hanzi le van korlátozva 75 GB/hó-ra. Innentől kezdve elég érdekesen fog kinézni, ha a gyarmaton meg nem korlátoznak. Persze én is emlékszem, hogy itt volt már egyszer balhé a korlátozásból meg ha megint bevezetik akkor megint lesz is.

 

Meg a frissebb hírekből kirajzolódik, hogy a -tré- két irányból is pénzt akar ebből húzni: egyrészt  fejlesztés helyett korlátoz másrészt a tartalomszolgáltatóktól is pénzt követel. Na mondjuk ebből sztem dajcslandban is balhé lesz.

 

Öt esztendő múlva, amikor le akarjuk kapcsolni a régi hálózatot, már egy másik internetes világ lesz magasabb hozzáférési sebességekkel, új partneri kapcsolatokkal, új üzleti modellekkel és új tarifákkal"  


5 év múlva én (is) pont ugyanabban az ADSL-gettóban fogok ülni amelyikben ma is. Az "új tarifákról" viszont semmilyen kétségem nincs.

 

 egyeztetéseket folytatnak a tartalomszolgáltatókkal. Nyitottak minden olyan platform irányába, amelyik nem akarja, hogy az adatforgalmi korlát károsan hasson a forgalmára. Bármely cég kikerülhet a korlátozás alól, a mentességnek azonban ára lesz.

Előzmény: Bolivian Dancer (40472)