hobbifotós-szolnok Creative Commons License 2013.05.04 0 0 25331

Kérdezted miért 300Ws os vonz jobban... hát leirtam! Villamosmérnök vagyok, a képletek és a számok amit nem bizonyitanak, azok nekem nem adatok, igy a GN sem a vaku adata hanem egy pont megvilágitási értéke.... engem ez nem érdekel, a valós adatoknak hiszek!

A fotózásban régen a matematika, a fizika és a kémiai ismeretek magasfokú tusdása alap volt, ahogy a fotózás is matematika, fizika, kémia, elektronika... csak már a fényképező kiszámol helyetted mindent, lassan kávét is főz, meg a segged is kitörli...

A fotózás azzal kezdődik szerintem hogy tudod mit csinálsz, ahhoz meg alap hogy tisztában vagy a matematikával is! Ha nem... akkor nem fotózol, csak egy gépet használsz, amin ha megnyomod a gombot, akkor rögziti amit lát...

A művészet feltételezi hogy a műszaki háttérrel tisztában vagy és a kreativitás ott kezdődik hogy nem kisérletezéssel csinálsz valamit, hanem szándékosan, tudatosan alakitva és elkészitve a képet!

Szóval ezért szeretnék azt a mit szeretnék, és annyiért amennyiért, mert a matematikával a pénztárcában is tisztában vagyok!

Előzmény: viricsi (25330)