Megnéztem a képeket, de ha érdekel akkor van észrevételem. Látod nem falcoltad ki az ablaktok alsó részét így csak simán neki ütközik a külső ablakpárkány, amely mindig elfog válni és a víz az nagy úr. de ha felnagyitod a fotót láthatod csipásak a sarkok, gondolom lesz egy szép kis takaró léc., továbbá nagyom himlőhelyes a festés. /gondolom ezt maj ezután teszed fel/
Előzőekben már írtam, célszerű becsomagolva szállítani és akkor levágnia fóliát amikor mindenki kész van, a festő és a kőműves is.
Ablak párkány szerintem egy kicsit ki van téve de ez a legkevesebb, de ezt Te is látod .
A keretszerkezetnél javaslom egy rotring ceruzával az öszerajzolást sokkal pontosabban lehet megoldani. Említeted, hogy van egy régi oszlopőos furúgéped arra teszel egy villanymotort és van egy szuper oszloposod, és boizony az még száz évig gép lesz, átcsapolásoknál lehet vele fúrni.
Sok mindent készítettem mostanában lefotóztam és felteszem , felsőmarógéppel van egy másik mődszer a slic, vagy csap rés marására azt külön lefotózóm felteszem, ezt amerikában láttam. / két felsőmaró vezetővel csináljék az anyagot közrefogjavele és összeszórítja, nem tud elmenni a marógép egyik irányba sem. de haszbnálnak tengelyhosszabítást is . Vettem egy ilyen tengelyt, ennek az egyuik vége 12-es és mélyebbre lehet vele kinyúlni/.