G-lader Creative Commons License 2013.04.24 0 0 13380

Fekete szívás, főleg a schwarz 2, ami persze nekem is van, mert 1, ismerős dolgozott kinti BMW szalon kozmetikájában, ahol az új autókat is készítették elő eladás elött, és Ő is mondta hogy a kocsit ha microszálas kendővel törlöd végig, már az is megkarcolja, 2, most volt fényezve a lökhárító + 1-2 apróság, és a fényező is mondta hogy még nem látott ilyen színt amit nem lehetett hologrammentesre polírozni akármilyen spéci 3M pasztát használt is.

 

Navi-s műszerfal nekem nem tetszik, naviban csak azok jönnek be ahol eltüntethető (pl. MB C-Klasse, vagy az egyesnél meg a volvoknál ahol kiemelkedik) illetve csak automata jöhet nálam szóba, Octavia DSG-je után megfogadtam hogy csak automata lehet, lesz@rom a designt, csak és kizárólag automata. (Kocsiban cigizésnél megfizethetetlen :D :D :D ) Key-less-t nagyon nem szeretnék, hülyeségnek tarom, és néha hátránynak, mint ahogy a kicht-packet is egy felesleges storry számomra, illetve a memóriás ülés sem lényeg, mert csak én vezetem az autót, szóval nincs más akit megjegyezzen. Ami viszont jó cucc, de asszem E90-ban ritka mint a fehér ... az az elekrtomos üvegtető, amit nem is hittem volna hogy ekkora jóság, de qashqai-ban, meg a cls-ben bebizonyította számomra hogy nagyon sokat tud hozzáadni a komfortérzethez.

 

Amúgy írod hogy a tempomat, dig. klíma alap, de most ahogy kocsikat nézek hihetetlen hogy emberek képesek ezek nélkül kocsikat venni, nem is olcsóakat új korukban, pl. csomó 5-ös van dig. klíma nélkül, meg 3-as kormányról vezérelhető tel. rádió nélkül. Nem is értem ha vki új áron 8-10-13m-ért berendel egy ilyen autót miért spórol ki 30-50e-t egy ilyenen. Bár mondjuk az is durva hogy a BMW meg a többi nagy német márka még ma is 100-200e-s felárat kér egy bluetooth-os telefonért, miközben a Renault Fuance-nál az alapárban benne van a BT :(

Előzmény: sifi 525i (13373)