Dúrmoller2 Creative Commons License 2013.04.23 0 0 13326

Jaj ne!

Azzal kezdődne, hogy a feleségem elválna tőlem, ha ilyen gyászos, fekete autóval járnék.

Az eleje nagyon csúnya, hiányzik a rendszám, hatalmas ronda, fekete lukak vannak rajta, ez minden csak nem szép. Ettől minden normális ember fél, ez kifejezetten ijesztő. Ha valaki ilyen autóval jár, az először is kóros mértékben extrovertált (celeb?). Másrészt ennek az autónak a tulaja azt akarja, hogy féljenek tőle, vagy maffiafőnök, vagy komplexusai vannak, vagy mindkettő.

Gyászos, szomorú a kinézete, minth egy elfuserált(!) temetési autó lenne. Ennek az autónak 100m-s körzetében nincs nevetés.Olyan ez az autó, mint egy dementor. Ez fekete autó a napon úgy felmelegedne, hogy csak hosszú klímázás után lehetne beülni. Egy autó legyen fehér! (Esetleg valami vidám, világos szín.) Ez is egy M3, de mégis szebb és jobb, mert fehér:

Ugyanez hétköznapi kivitelben:

 

Miért nincs hűtőrácsa? Szép, krómozott. (Nekem gyárilag krómozott, a fentieknek is lecserélném.)

Még a lámpái sem igazán világosak, vidámak, hanem sötétek, sunyik, morcosak. Közlekedésbiztonsági szempontból sem jó az ilyen lopakodó kinézet. Menet közben még lehet rajta segíteni, ha jó sok lámpa van rajta, itt-ott csinos kis LED-ek. Jé, most látom, a ködfényszórót nem szerelték fel! Ez valami hideg, de nem ködös országba való.

 

Emellett kurva drága lehet. Alapból drágák ezek a cuccok, másrészt az első járdára fellépéskor lezúzódna a felni, az első kapubejáróban leérne az első lökhárító. Ez az autó Magyarországon használhatatlan. 

 

Szóval, ha csak lehet nem szeretnék ilyen _kinézetű_ autóval járni.

A motorja viszont nagyon kéne! Ez valami M3 lehet, remélhetőleg nem olyan lebutított, késleltetett gázreakcióval, mint az én N53-am. Iszonyúan zavar, hogy rátaposok a gázpedálra, koppan a padlón, de csak pár száz ms-mal később kezd el húzni. Igaz, akkor tisztességesen.