sifi 525i Creative Commons License 2013.04.22 0 0 13298

Ha neked a traktor gumi tetszik , akkor járjál azzal , menj a szántásba éld ki magad ott... :)  Mi maradunk az autópálya feelingnél , nekünk ez a hobbynk , és ha erre akarunk költeni, akkor erre költünk.. mert nekünk ez tetszik , és ezt tiszteletben kell tartani :)

 

A kátyúkal kapcsolatban sajnos nincs igazad ,,, manapságg van több,, sajnos az utóbbi években kevésbé javitják az utakat  , mondhatni már kaotikus állapotok kezdenek kialakulni,, az utak elhasználodtak és abból a rengeteg befizetett adóból már sajnos nem telik  a magyar államnak a felújításra...  kezdünk ott tartani mint románia és ukrajna..  pedig régen nem így volt  ,  pláne a 165/80/13 kerekek idejében ,  nem is tudom milyen kocsira szereltek anno olyat,,  de talán az E21 cápa BMW-n is nagyobik gumik voltak gyárilag :)

 

Én már több mint húsz éve vezetek , 15 éve nemzetközizek , európát már jobban ismerem mint a tenyeremet...  ahogy hazaérek az utóbbi években mindig jobban és jobban elszörnyülködök a magyar utak állapotán , egyszerüen nem javitják őket,, évről évre csak romlik a minősége..

 

És nem nekünk kellene ehhez alkalmazkodni , hanem egyszerüen rendbe kellene tenni őket , ami nem a mi feladatunk , de a mi adóba befizetett pénzünkböl kellene megvalósitani !!

 

Ha ez így lenne akkor nem lenne semmi gond és nem kéne a rosszindulatú kommentjeidet halgatni ! :(

 

u.i. :  Németországban a felnijavítok szinte éhenhalnak :) annyira nincs munkájuk , nálunk meg nem győzik a rengeteg javitást :(

 

Előzmény: mlas (13282)