Itt a fényevésre fog össztűz zúdulni. Az otthonszülésre max. annyiban, hogy felvetül a kérdés: aki otthon szül, bejelenti-e a gyerekét, bekerül-e a rendszerbe, vagy sem, ill. mivel lehet garantálni? Legalizált otthonszülés esetébe erre is lehet szabályokat alkotni.
Na de aki eltitkolja a terhességét, majd latrinába dobja a babáját (ők is otthonszülők ugyebár) nos, miattuk senki nem ostorozza az otthonszülést, mert tökmindegy, legális-e: mindenképpen otthon szülnek.
Ennél a családnál szerintem a fényevés, meg a nagy Természet Gyermeke-életstílus fog kapni a megannyi ezobioökoizéval. De fentinek az alter gyúgymódok és az otthonszülés csak egy szeletkéje, és sok otthonszülő nő nem is ezobioöko-életet él.
Én még attól kapok hülyét, mikor a vegán szülők vegán étkezésre kényszerítik a kisgyerekeiket.
Szülés: én még nem szültem. Inkább kórházban tenném, de megértem azokat, akik esetleg nem, és úgy gondolom, megfelelő szabályozás, gondozás mellett helye van az otthonszülésnek is.
Bár a legjobbak SZVSZ jól felfejlesztett "születésházak" lennének...a kórház területén.