Hegylako2 Creative Commons License 2013.04.21 0 0 39729

Hali!

megszólítottál így válaszolok:):)

Mindenképpen kibővitjük a pecsételést a tájegységekre. Azaz külön külön lehet igazolni tájegységenként.Cél a gyerek Kéktúra pecsételés és mozgalom kialakítása, de ezt elmondtuk a bizottságon is. a tájegységeket egységesen kezeljük, 13 kis füzetben, színkódokkal, tájegységre jellemző attrakcióval. (gomba, fa , virág stb.....)  és nem mellesleg az ellenőrzés is könnyebb.

megmarad a hagyományos pecsételés, minden pecsételő hely ki lesz cserélve azaz felújítva, qr kóddal ellátva, és kiemelten törekedve az időjárás, és rongálás elleni védelemre.

ezek tervek és elképzelések, és a meló és a közös gondolkodás már most elkezdődhet, de csak a felmérés után tudunk bármilyen konkrétumról beszámolni. Elsődleges cél a gyerekek, fiatalok, közéspiskolások megnyerése, és megismertetése Országunkkal. Majd itt jöttök Ti, akik nálunk ezerszer jobban ismeritek az utvonalat, tele vagytok tapasztalattal, tudással, információval. Ezeket próbáljuk majd beépíteni, gondolom majd sok vitával, de a cél a minél jobb és jobb és egyszerú tervezhetőség, és a minél magasabb minőség.

elmondtam  bizottságon is, vannak eszközeink, magazin, online, szövetségi honlap, ezeken lehet publikálni, megosztani a tudásotokat.

szintén elmondtam, hogy a honlapon belül nagy teret akarunk adni a civilek személyesebb hangulatú honlapjainak, de hozzánk is lehet majd feltölteni beszámolókat leírásokat. Szuperül működik a tripadvisor.com nekünk is hasonlót kellene elérnünk.

 

És  el kell majd fogadnotok, (pár héten belül kialakítjuk), hogy véleményeket javaslatokat ne csak a fórumra, hanem közvetlenül a szövetségbe is küldjetek majd be. 

már most rengeteg település keres hogy hogyan tudna ebbe a munkába bekapcsolódni. Látják és érzik milyen lehetőségek vannak ebben a mozgalomban.

Köszönöm Güszinek a statisztikákat, neked pedig a fantasztikus excel táblát.

Ha ezeket a tudásokat összeadjuk csak , és még hozunk hozzá másokat ez az időben is meg fog látszódni. sokkal gyorsabban tudunk haladni.

gi

Előzmény: hörpölin (39728)