prszm Creative Commons License 2013.04.15 0 0 316

Rozálka!

 

Elöször is ne hívjál senkit Atyádnak!

 

Malak. 2,10
Nem egy atyánk van-é mindnyájunknak? Nem egy Isten teremtett-é minket? Miért csalja hát kiki az ő felebarátját, megrontván a mi atyáink szövetségét?

 

Mát. 23,9
Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, a ki a mennyben van.

 

Tibor, és Zoltán nem a tetednek, sem a lelekdnek nem az atyja!

A testi apád a földi édesapád, a szellemed Atyja pedig a a mennyei Atya, ha újonnan vagy születve víztől, és Szent Lélektől.

Ha újjonanan lennél születve akkor, nem neveznél földi embereket atyának, és Szent Atyának!

 

Éppen az az abnormális aki a Szent apostolok evangéliumait (Máté, Márk, Lukács, János) íratait nem fogadja el, és veszi a bátorságot apokrif hamosítmánynak nevezi a szent evangéliumokat, és az abban leírtakat!

 

 

Máriának, és Jézsunak voltak közös gyermekei ez a Szent Evangélium. Ámen.

 

Márk. 6,3

Avagy nem ez-é az az ácsmester, Máriának a fia, Jakabnak, Józsénak, Júdásnak és Simonnak pedig testvére? És nincsenek-é itt közöttünk az ő nőtestvérei is? És megbotránkoznak vala ő benne.

 

Mát. 13,55-56

Nem ez-é amaz ácsmesternek fia? Nem az ő anyját hívják-é Máriának, és az ő testvéreit Jakabnak, Józsénak, Simonnak és Júdásnak? És az ő nőtestvérei is nem mind minálunk vannak-é? Honnét vannak tehát ennél mindezek?

 

Ennek aztán van alapja, de rendesen és vastagon, aki ezt nem fogadja el azok valóságosan megörültek, és botránykozanak csak! Miért lenne már botrány abból, ha valakik szeretik egymást és megházasodnak, és születnek közös gyermekeik? Nevetséges ez a felháborodás Isten Igéjén! ... Azért botránykoznak az Isten igéjén, mert nem azt tanítják, és nem azt hiszik, ami Isten Igéjébem van!

Előzmény: Törölt nick (310)