Törölt nick Creative Commons License 2013.04.15 0 0 10338

Itt picit lentebb Forcer hozzászólásában is olvastam, hog a HLVP nem annyira népszerű, illetve régebbről rémlik, hogy talán lakkozásra sem javasolt. Meg tudnátok mondani, hogy a gyakorlatban mi a gond a HLVP-vel? Illetve miért nem annyira jó a lakkozáshoz?

Én elsősorban kasznizással foglalkozom és csak a saját autóim szoktam magam fényezni gagyi pisztollyal - azt sem mindig. Viszont most már egyre többször vagyok úgy, hogy fényezőknek kiadott munka, illetve az összeszerelésre idehozott autók fényezése rosszabb minőségű mint az enyém. Így ismerőskörben egyre többen keresnek már fényezési apróbb kérésekkel. Emiatt elkezdtem nézegetni én is a használt Sata kínálatot a neten - elsősorban külföldön - talán elérkezett az idő, hogy normális pisztolyom legyen. Leginkább HLVP Sata-kat látok eladót.

Mivel nem napi szinten fényezek - csupán havonta egyszer-kétszer, ezért eredeti új Sata soha nem hozná vissza az árát. Az utánzatról pedig nem tudom, hogy mit gondoljak. Úgy vagyok vele, hogy attól, hogy úgyanúgy néz ki, még lehet hogy óriási a különbség - a minőség a részletekben rejlik.