.klímás. Creative Commons License 2013.04.13 0 0 53027

Nem tudom, mi a célod, de ebből nem fogsz jól kijönni.  Egyetlen dolog van, amiben tévedtem, hogy tényleg nem egyszerű beszerezni a cuccot. De. Én a segítségemet ajánlottam föl neked, és ha visszanézed a levelezésedet, akkor találhatsz közte olyat, ami tőlem érkezett. Tehát ne hazudj itt mindenki előtt, hogy nem reagáltam a leveledre.  Február 7-én este (csütörtöki napról van szó) küldted át a kért adatokat, amit én hétfőn továbbítottam is a Daikinos kapcsolatom felé. Te már vasárnap nyaggattál, hogy van-e valami eredmény, amire írtam neked, hogy kis türelmet, hiszen hétvége van, senki nem fog hétvégén semmit intézni. Közben meg érkezett Dr. Klímától pár levél, amiben küldte a doksikat (amikre te állítólag fél évet vártál, az egy nap alatt simán fellelhető volt). Én néhány nap múlva megkaptam a választ a Daikintól az alkatrészekre vonatkozólag is, mellette szóltak, hogy tudnak a dologról, és hogy az érintetteket is értesítették már. Innentől kezdve én nem foglalkoztam a dologgal, többet tenni nem tudtam. Szóval nem igaz, hogy nem reagáltam a megkeresésedre, valamint még a fele sem telt el annak az időnek (öt hónap), amit a hatás kedvéért jól eltúloztál itt. Nem tudom mi a célja annak, hogy olyan dolgokban hazudsz, aminek tök egyszerű utánajárni.

Előzmény: dejódió (53025)