Sajnos jól éreztem hogy nem fogsz megtisztelni magan emaillel.
Mária tiszteletéről.
Akik hiszik hogy szűzként fogant, és Isten egyszülött Fiának anyja volt, azok úgy gondolják,hogy már ezzel is némi tisztelet jarhat Máriának.Ennyi és nem több. Senki sem helyezi Máriát Jézus elé.
Függetlenül viszont ettől, mivel Mária jelenségről szerte a világban beszámoltak, ez sen lehet véletlen.
Mária imákról.
Az Üdvözlégy ima a bibliában benne van,hisz így köszönti az angyal Máriát. Az,hogy ez kesobb ki lett egészítve ez sem jelenti azt, hogy ezzel az imával megintcsak Mária lenne előtérbe helyezve Jézus helyett.s sok hívő vallja hogy mikor Mária közbenjárását kérik imáikban, megnyugszanak. Ez egy egyéni is magán dolog, ez mindenkinek a sajat személyes tapasztalása.S ott leszögezte egyaltalan nem.kotelrzoek a közbenjáró imádságok senkihez,de lehet így is imadkozni. Én közel jét éven át református gyulekezetbe jártam s azelőtt sose hallottam ilyesmikről, jómagam is inkább Jezushoz imadkozom,.mint közbenjárást kérjek,de van hogy én is elmondok egy Üdvözlegyet. Mária tiszteletére.
Angyalok s szentek.
Előbbi írásombol olvashattad,angyal jelent meg Máriánál. Többször lehet olvasni hasonlókat, s ha te igazán hívő vagy s hiszel az Úr országában,miért nem gondolod hogy lehetnek mellette angyalok is??? Hisz az Úr országáról beszélünk, ahol nincs semmi rossz, semmi fekete.
Az Úr ragyogó közelében miért ne lehetnének ilyen teremtmenyek? Gondolkozz el ezen.
Balvanyimadasról.
Tagadsz egy mondatnal és minta meg sem hallanad, csak szakokon,bocsáss meg hogy ezt
mondom tudatlan szavaid.
Azzal hogy fel van állítva egy szobor pl Jezusrol azzal nem az van.kifejezve hogy az van az Úr helyett imádság,de ha veszed a faradtsagot és elolvasnál erről a neten magyarázatokat akkor nagyon jól és könnyen neg lehet ezt érteni,hogy nem magarol az adott szobor imádatarol van szó.s egy tanácsot ha.megfogadsz,megfogadsz,ha nem,nem, komplexen.olvasd a bibliát ne pedig mindig csak egy-egy igét ragadj ki. Kicsit azt látom hogy az egészről dok tudásom nincs, ne erts félre,nekem sincs,e én hittanta járok,és nem emelem ki tudásom,milyen jól tudon a bibliát,amikor ilyet szerintem csak egy pap mondhat. Mert ő az egyetlen, aki valóban jól értelmezheti a bibliát, mert bizony nagyon könnyen felreertheto bene sok minden, és kell egy szintűtortenelmi tudás is, és sok magyarázás hogy az ember valóban.megértse a mondanivalókat benne. Ezt nem a fenti dolgokra ertem hanem arra hogy mindig csak egy egy igét emelgetsz ki.minden forumon és úgy tűnik nekem háttér tudásom viszont nemigen van. Továbbra is fenti dolgok illetve a biblia dolgok kiatt is én egy papot javasolnék neked,aki sokkal bővebben,jobban,érthetőbben el tudja neked ezeket mondani. Azt hiszem minden fontosat leirtam neked, nem haragszom rad, s nem is ezért írtam ilyesmiket,csak azt szetetnem ha boldog lennel az Ùrban.Pax.