Lacihw
2013.04.06
|
|
0 0
27548
|
Na ahogy ígértem íme a 2 közlekedési rendőr válasza a sárgára:1. ember: "Az 5 napos ideiglenes sárga szélű német rendszám miért nem használható itthon, illetve ha megfogtok vele, mire számítsak?-Ha 5 nap leteltével úgy veszik, hogy nincs érvényes hatósági jelzése (rendszám) elveszik a forgalmit és feljelentenek. A pénzbüntetés van de pontosan nem tudom mennyi. Üdv: LaciKöszi a választ. Több rendőr azt mondja,hogy akkor is elveszik a forgalmit és feljelentenek ha érvényes még a sárga 5napos rendszám. Ha még érvényes akkor holnap mondjuk mehetek vele anélkül,hogy bajom lenne belőle?? Vagy lehet rendőr függő??-pill megkérdem a főnökömet. Azt mondja, hogy ha határidőn belül mész akkor nem lehet ezzel baj. Kereskedelmi céllal használható EGT belül."2. ember:"- Szia!Tudomásom szerint azért nem használható, mert az csak Németországban érvényes és elvileg nem hagyhatnád el vele az országot, de ugyebár az Eu miatt nincs határ. Csak a piros a jó, ha megfognak akkor rendszám le és feljelentés és bírság. Az összeget nem tudom.Esetleg egy törvényt nem tudsz erről? A német szerint érvényes,zöldkártyát is adnak ha kivitelre kérem.Pesten meg vadásznak rá,10-20ezer zsebbe és haladj.- Most nem tudom megmondani pontosan a számát de utána nézek és megüzenem majd."Na mindenki azt von le amit akar, én eddig is használtam ez után is fogom addig amíg érvényes. Egyébként ma igazoltattak Hajdúsámsonban, átnéztek, mehettem. De azért beparáztam... |
Előzmény: Lacihw (27528)
|
|