TB-320d Creative Commons License 2013.04.04 0 0 13103

Nekem a beállítással egy ponton volt gond, amit csak akkor veszel észre, ha nagyon alaposan hibát keresel. Mindenhol egyenletes volt a hézag, az ajtó felfogatásnál ugyanúgy hézagoltuk, mégsem futott szépen síkban a jobb felső él a tetővel. Ugye, nem ártana gyakorlattal belevágni ilyen melóba, de nekem ez csak hobbi. Egy karosszériás 2 ezerért fél óra melóval belőtte és nem mondod meg, hogy cserés volt.

 

Lényeg a lényeg, a kocsi tetszen neked. Az árát úgyis megfizeted. Soha nem veszed ki az így ráköltött pénzeket belőle. Visszaalakítani sincs értelme. Az az E90 nekem már sok volt úgy, de írtam, hogy lehet mázlid egy ilyen autóval, ha egy fanatikus a tulaj, nem pedig gombócra volt törve, azért ilyen. Mert, ha rádob egy milliót az ilyenre, akkor vélhetőleg rendesen szervizeli is, persze garancia nincs semmire.

 

Az elmúlt egy évben kb. 15 autót (E46 330 Ci, E36 és E46 M3, E34 M5) néztem meg, gagyin tuningoltat soha. Nekem az volt a legelkeserítőbb, túl a rengeteg hazugságon (sérülésmentesség, futás), hogy igénytelen állapotban voltak tartva. Összesen 3 tulaj állt normálisan az autójához, mármint, ahogy én várnám el. Örületem volna egy gyári alkatrésszel szépen megcsinált átalakításnak, pl. M-pakett, de az ilyen nagyon ritka. Végül azért csak meglett! :-)

 

Az átalakításról pár kép:

 

Ha belevágsz:

- figyelj a bontott ajtó állapotára, hátha kifogsz egy nagyon jót. Az enyémnek az alsó élén tárolás miatt pár centin le volt kopva a fényezés, azt megcsináltattam.

- az ajtónál a kábelköteget elvágják, azaz mindkét ajtót darabokra kell bontani és visszafűzni, ez macerás picit, de mire a másodikat csinálod, 10 perc lesz a szintidőd. :-)

- LCI lámpánál én pont belefutottam egy visszahívásban érintett darabba, e-bayen reklamáltam, visszakaptam a pénzt és szereztem újat

- árak változnak, de mindennel együtt (alkatrész, programozás, stb.) , alkatrészek eladásával kb. 60-80 ezerre számíts

- ha olcsóbban akarsz hasonlót, akkor piros fóliával a pre-LCI tolatólámpáját meg lehet LCI-szerűre csinálni, egy bevásárlóközpontban láttam egy ilyet, alig veszed észre, hogy kamu. Meg Ausztráliából lehet rendelni LCI kinézető pre-LCI alakú lámpát, de ha jól rémlik 100 ezer körüli, plusz szállítás, meg gondolom a vámosok is lehúzzák a sápot :-)

Előzmény: bömöhs (13093)