DVB Creative Commons License 2013.04.03 0 0 17265

Az autopalyan a 2-es lehajtot kell keresni, ez Praga hatara, panelhazak vannak jobbra. Itt Praha-Chodov iranyt kovetni - van egy tabla is, ami a parkoloban levo ures helyek szamat mutatja. (Mindig van hely) A lehajton ket sav van, a baloldalit kell valasztani, elsobbseg adas utan egyenesen menni, at a lampanal es kb 200 meter utan jobboldalt van a P+R, kanyarodo savval. Itt is van meg 1-2 tabla.

 

A soromponal jegyet kell venni az automatabol (ha nem mukodik akkor csak be kell hajtani es a bodeban levo or fog adni egy sarga kartyat.) Ezt lehet fizetni tavozaskor az automataban vagy az ornel. Ha ejszakara bent van az auto, akkor csak az ornel.  Erkezeskor nem kell fizetni, csak tavozaskor. (naponta 20 korona es ejszakankent 100. Tehat egy pentek vasarnap hetvegi tura 260 korona.)

 

Az automatabol lehet tomegkozlekedesre is venni jegyet, de nem kotelezo, tehat nincsen kapcsolat a metrojegy es a parkolas kozott. Regebben lehetett kedvezmenyes jegyet venni, de ez azt hiszem mar megszunt. Napkozben a metrolejaratnal lehet venni penztarban jegyet normalisan, mivel az automata csak aprot fogad el.

 

 

Előzmény: Csuti5916 (17256)