borzassün Creative Commons License 2013.04.03 0 0 925

"Sorozatban készíttettek akadálymentesítési terveket, parkolók, buszöblök, útak és más patakszabályozási terveket.

 

Mindegyik többszörösen túlszámlázott"

 

Ezek bizony dokumentált tények ha mondod.DE!!!!!! Ez a vén hugyos Mariska nénit,aki a Penny-be 5 sávon át végtat a gyalogátkelőtől 5 m-ra a reggeli 2 dekásért,meg a dobozos tejpótlékért nem igen érdekli,mert finja nincs hozzá. A Jóskapista,aki a korcsmába egésznap a nagyfröccse mellett kókadozik,szintén nem érti, a büdöspöstön dolgozó céges ótóval furikázó festettkörmű miniszoknyás műkörmös mamaeger macacica meg fel sem tudja fogni,legfőképpen azért nem mert onnan költözött ki és csak azért lakik itt,hogy ha megjön este Érdre (amit nem kevés adócsalásból építtetett egy adócsaló kontár vállalkozóval) hogy csöndben tudjon aludni.

 

Nos ezt a tönbbséget alkotó érdektelen réteget mit érdekli az,hogy itt milliárdokat zsebeltek be helyi kiskirályok,amiből lehetett volna járdákat,utakat,közvilágítást,vízelvezető rendszert,közösségeket összehozó építményeket létre hozni.

 

A vém higyi nyugger otthon a 3 ingyenes lakájadón szopja be a maszlagot, az alkesz a krimóban tompítja az agysejtjeit,a manaeger meg a mitingen villogtatja a fitnesteremben kigyúrt combjait a főnöknek a jobb fizu reményében. Na pont ennyire érdekli őket.

 

Akiket meg érdekli a dolog azok meg ennem a közel 60 ezernek csak t9redék része és sajnos! azok működtetik ezt a települést(nem város).

 

Nos a felsorolt antiérdeklődésűek kilakoltatásával pont letisztúlna a kép és egyből kivilágosodna,hogy ki az aki és mennyit vett el jogtalanúl a közösből. Sajnos azonban eztt nem lehet, így marad a működtetőknek a szenvedés és a többiek meg xarnak az egészre és ez így jó a mostani bábunak és az őt mögöttesen mozgató csinovnyikoknak.

 

Addig ameddig az agyhalott nyuggernek jut 2 dekásra meg 1 doboz tejre ,az alkesznak 1 nagyfröccsre és a manaereger maca céges ótóval tud járni és nem lesznek hó végén megélhetési gondjai,addig ez a népi töm,egű rétegfaj passzív bírka módjára kussol. Ezeket nem lehet még kényszerrel sem arra rávenni,hogy jelen helyzetben érdeklődjenek a helyi dolgok iránt. Ennyi.

Előzmény: egy simabőrű (924)