Üdv Mindenkinek!
Friss Kalos tulajnként (1 hónap) szertnék tanácsot kérni tőletek!
Használt autóról lévén szó a vásárlás után csináltattam egy nagyszervízt: minden szűrő, gyertya, ékszíj, görgősor, vízpumpa, olaj, plusz a termosztát mert az állandó nyitva volt. Néhány napja viszont amikor indítózok gyakran meg sem nyekken az önindító motor.
Először az indításgátlóra gyanakodtam, de mostmár szerintem kizárható, mert próbáltam mind a két kulccsal és ua. a helyzet, valamint előfordult, hogy amikor végre elindult az önindító olyan hangja volt mintha merült lenne az akksi, ami a következő indításnál már nem volt hallható, hanem tökéletesen forgott. A kulcs visszaengedésekor lehet hallani hogy elenged a műszerfalban egy relé, de ráindításkor nem hallom amikor meghúz.
Néha pedig kifogástalanul működik. Azt szeretném megtudni, ez mire utalhat! Az indító motor reléje lenne a hibás, azt hol találom, mert a biztosíték házban ilyet nem találtam. Az indító motort sem igazán tudom, hogy hol keressem, hogy megmérjem kap- e tápot.
Minden használható tippnek örülök, és előre is köszönöm! Legalább el tudom magam foglalni így Húsvétkor! :(