.ETNA. Creative Commons License 2013.03.28 0 0 2349
Kuruzslókra tényleg kár áldozni, a dokik pedig sosem fognak tudni mást tenni, mint betartani a protokollt, ami egyszer egy orvos-team felállított... csodát nem is kell tőlük várni:-) Bár olykor sikerül nekik is... azt azért nem hiszem, hogy pusztán szakmai presztizsből "idegesítené" őket, a gyógyulásod, inkább csak nem tudnak vele mit kezdeni...
Elég hihetetlen, hogy olyan mélyre süllyedtek az emberek, hogy fenyegetnek, csak mert nyilvánosságra hoztad a gyógyulásod történetét. Szerintem ne foglalkozz velük, Magyarországon nem szokás a nyíltság (ld. egyszerű példa: rejtőzködő lottó nyertesek stb.).

Velem is történt már 2-3 megmagyarázhatatlan dolog... úgy döntöttem, hogy kb. pont teszek rá, hogy elhiszi-e valaki vagy sem, mert én pontosan tudom, hogy mi történt... mások pedig... kit érdekel:-) Liv Ullmann írta valamelyik könyvében (nem emlékszem, hogy a Változások vagy a Választások címűben), hogy az évek során megtanulta, hogy a sorsa.. az élete, ne függjön mások magatartásától. Ez tetszik nekem, szerintem lépj Te is tovább és ne foglalkozz másokkal, a betegtársaknak elmondtad a lényeget.

Olvastam a honlapjukat, kb. 3-4 alkalmat írnak, Neked miért van/volt szükség ilyen sok kezelésre? Vagy ez személy-függő? Írnál az árakról, a honlapon nem szerepel, csak az előkészítő étrendkiegészítő.. vagy milyen csomag ára. A vizsgálat, ill. egy-egy kezelés árát lenne jó tudni. Előre is köszönöm.

Előzmény: kovacsti78 (2348)