OWO Creative Commons License 2013.03.27 0 0 548

Szia!

 

A PS3 server legyen egy másik probléma. Ez server akkor szükséges, ha a TV-el el akarod érni a számítógépedet és onnak akarsz valamilyen médiát lejátszani (video, kép, hang).

 

A youtube-ot a TV-vel éred el, ha a TV-d kezeli a hálózatot vezeték nélkül vagy upt kábellel. A menüben megkeresed Bravia menüpontot és ott a Youtube-ot. Ha megtaláltad, akkor itt kéne bejelentkezned. Pontosan azt kell beírnod, amit a számítógépeden írsz be, ha be akarsz jelentkezni a Youtube-ra. Figyelj nagyon oda a kis-nagybetükre (főleg a jelszónál) és a különleges karakterekre. Jó időt elszórakoztam én is vele, mire elfogadta.Nem emlékszem már rá, hogy hogyan maradt "örökre" bent a bejelentkezési adatom, de hónapok óta nem kell újra bejelentkeznem, mindig beléptet. Az első beléptetésnél talán van valahol egy "Ne felejtse el" vagy valami ilyesmi lehetőség, na ezt válaszd ki.

 

Ha bejutottál, máris használhatod a Youtube--ot. Például a keresőbe írd be "teljes film". Nagy téglalapokba kiírja a talált filmeket néha néhány hasznos információval, például, hogy milyen hosszú a film.  Ha erre rányomsz 2X, akkor a jobb oldali ablakban valóban kis méretben fogod látni a filme de, ha mégegyszer duplán rákattogsz, akkor eltűnik minden és már csak a film lesz látható a teljes TV képernyőjén.

 

Egyenlőre ennyi. Valahogy úgy érzem, hogy van, lesz még kérdésed. Ahogy tudok válaszolok.

 

Üdv: OWO

Előzmény: Bojtor Tibor (547)