squiddy Creative Commons License 2013.03.27 0 0 342

Első és legfontosabb, amit a Canon üfi. mondott, hogy kapcsoljam ki teljeen a tűzfalat. Aztán Airdrop ikon, wi-fi bakapcs, alul Create network, channel 11, jelszó beírása, 40-bit Wep titkosítás. Ezt követően System Pereferences, Hálózat, Megosztás, Wi-fi, Haladó fül, azon belül TCP/IP, Configure IPv4: manuális, IPv4 cím:192.168.1.100. Alul ok, majd Alkalmaz.

 

Eos utility elindítása, Preferences, kipipálni alul a Register WFT pairing software in login options-öt, majd ki lehet lépni az Eos utilityből.

 

Most jön a fotómasina beállítása, bár ez lehet nem lesz egészen pontos mivel a pdf amiből készültem, az némileg eltér és nincs mellette a váz:Wi-fi engedélyez, Eos-utility, keresés, majd itt leokézni a Macbook által generált wi-fi  hálózat nevét, kulcs index 1, jelszó megadása, hálózat kézi beállítása, IP címnek megadni pl. 192.168.1.5, átjáróhoz nem írunk semmit, majd jöhet a cuccok párosítása. Ekkor indítsd el az Eos utilityt, illetve a Wft pairing app-ot és elvileg fel kell jönnie a felismert váznak. Ha automatán nem megy, próbáld a progiból (ikonja fent van a wi-fi sorában)  a Select camera opciót majd Connect, Select Set number (maradhat gondolom 1) és láss csodát.

Előzmény: Darth Blasta (341)