egy simabőrű Creative Commons License 2013.03.22 0 0 904

"Tehát a kérdés: gyürkőzzön-e Csőzik, vagy valaki, aki akar valamit."


Nem ez a fő kérdés itt és most Érden!

 

A csatornázás nyomán kialakult úthelyzet miatt nagyon nagy a felháborodás. Joggal. Azt beetetni, hogy majd az autók zömítik a feltúrt utcákat elég nehéz már.

Látható, hogy spórolni akartak, de nem értem miért, amikor volt a helyreállításra bőven pénz.

 

TMA népszerűsége rohamosan csökken. Lehet itt már választási útakat építeni, az emberek értik mi történik itt, miért kell sárban, életveszélyes útakon közlekedni.

 

2010-ben 100 választóból 35 ment el szavazni, abból 17 szavazott a Harkai-TMA párosra. Semmi közük a Fideszhez, a Fidesz többet érdemelt volna itt Érden. Nem véletlen léptek ki a KDNP-sek már akkor.

 

2014-ben még többen nem mennek el szavazni, mert növekszik a senkire-sehova szavazók tábora. A kérdés az, egységes lesz-e az ellenzék?

 

Mindegy ki lesz - majdnem mindeegy ki lesz- a polgármesterjelölt. A "háromfős Jobbik" semmit nem zavar ebben a városban.

Ugyanolyan mint a "háromfős fidelitas" Közömbösség a fiataloknál, nem érdekli őket a politika.

 

Nincs olyan réteg aki belépne új szavazónak.

 

Marad a szorgalmas munka. Civil Vizsgáló Bizottság, a szimpatizánsköröknek alternatíva, az "alternatív" részönkormányzatok megalakítása.

 

Építkezni kell, a vezér majd ki jön a napra, ha a nap kicsalogatja. Aki meg megosztó lesz a másik oldalon, az azt akarja, hogy a Harkai-TMA-Kerezsi trió csapolgassa továbbra is, az amúgy is megcsappant érdi költségvetést.

 

Provokálhatsz itt bárkit, a nagyérdeműt nem érdekli, az esetleges érintettnek meg nincs kedve még kijönni a napra!


Előzmény: NaLáÉr (893)