Skuy-IS Creative Commons License 2013.03.17 0 0 1059

Üdvözletem a Gyüjtöknek!

Én csak egy laikus felhaszáló vagyok....vagyis az se...már egy 20 éve:-)Viszont mivel most született meg a kisfiam,eszembe jutottak a régi jó játé´kok...többek közt az autoskártya:-)Nosztalgikusan elhatároztam,hogy a kisfiammal meg akarom majd osztani a jó autoskártyázások élményét!Elö is kerestem a régi kártyáimat...Nagyja meg lett,De sajna van ami hiányos.Ebbe kérném a segitségetek..hogy a számomra kedves kártyáim ismét teljes készletek legyenek.

Nézzétek el nekem,hogy nem csoda gyüjteményekröl lenne szó,hanem számomra érzelmi kötödéssel rendelkezö paklikról:-)

 

Nos,tehát van pár pakli,amihez keresek hiányzó lapokat.

Megvenném emberi áron ezeket,ha lenne valakinek//VAGY,felajánlok cserét(ennek örülnék legjobban ,ha lehetne:-) amivel ti is jól jártok és én is...hisz nekem a lényeg,hogy amivel én gyerekkoromba játszottam,meglegyen.Ti pedig lehet olyan paklihoz juttok,ami nincs meg a gyüjteményetekbe.

Nem szükeges kifogástalan lapoknak lenniük!Mint a képeken látjátok majd,kb ilyen állapotu lapok kellenének.Doboz ..elölap,potlap,csomagolás,leirás  nem érdekel.Nem befektetésnek akarom,hanem hogy ismét játszható paklikká váljanak!

 

Nos akkor ime mit keresek elösször is!(aztán rakom fel,hogy én mit ajánlok és még mit keresek.Tipusneveket nem tudok,de ti a kép alapján ugyis be tudjátok azonositani:)

 

Ime:-Ehez kellene a: 2A, 4C, 5C, 6B-C, 7A, 8B..tehát 7 lap

 

2. ehez a minihez kellene : 2C, 5A

 

3.Ehez:6B-C,  8D.

 

Elöre is köszönettel..mail cimem publikus,de ide is irhattok mi van...

Remélem nem zavarok:-)

ès most elökeresem amit én ajánlok.