X ANTI Creative Commons License 2013.03.15 0 0 744

De minden őrült hatalommániás mindíg az ő népének mennybemenetelét tűzi a lobogóra. Az ótvaros kis délamerikai puccsista épp úgy, mint a komplett államgépezetet mozgató nagyágyú.

A jól bevált módszer, hogy nyilvánosan ömlesztett ganyéval elvenni a nagy tömegek beleszólási kedvét, no az itthon is tanítható módon működik. A szóvivői végletesen demagóg lózungoktól (nyugdíjvédelmi megbízott!!) a durva koncepciós eljárásokig. (Tábornokügy, UD ügy, kaszinóügy). Az átlagember megélhetése leköti az energiái jó részét. A monopolizált állampárti média is ezt sulykolja. A cél az átlagember elriasztása. Ebbe az irányba mutat a közszolgák megfélemlítése, a tüntetők videózása. A kirúgások, leépítések korában ez is visszatartó tényező. Szerintem sokkal több embernek lenne igenis határozott álláspontja, de fél. Fél a telefonos "közvélemény" kutatásoktól, hogy a neve után milyen jelet tesznek a vonal túlsó felén. Fél, hogy a főnöke meglátja a képét egy tüntetésen.

Nem mindenki sík hülye pártdroid. Látja hogyan tettek tönkre akármilyen pozíciójú embereket a csahos sajtó segítségével. Milyen az amikor a náci sajtó kiposztolja a nevét, címét, telefonszámát ha kinyitja a száját.

Pontosan tudják hogyan működik a fortélyos félelem.

Hidd el, ez van sok esetben a látszólagos passzivitás mögött.

Sokkal többen olvassák pl. ezeket a posztokat is, mint akik bele mernek ide  írni. Mert van félni, félteni valójuk.

Előzmény: NaLáÉr (743)