felhö977
2013.03.13
|
|
0 0
7147
|
Hát rédei san marsanoból 2 falyta van!
Egy hónapja leveleztem a forgalmazóval,sm ügyében ezt a választ kaptam!
"Köszönjük érdeklődését a paradicsommal kapcsolatosan. A tasakon lévő piktogramm valóban a törpe növekedésű San Marzano fajtára jellemző, de azt kellene megtudjuk, hogy melyik szállítmányból vásárolt Ön? Szükség lenne a tasak hátlapján lévő azonosítószámra. San Marzano fajtából két típus létezik (ezt mi is a tavaly tudtuk meg), mivel egyik vevő panaszkodott, hogy felkarózta és nem nőtt magasra a fajta. Olasz katalógusokban keresgéltem és akkor láttam, hogy ők forgalmaznak determinált növekedésüt és folytonnövőt is ebből a fajtából. Folytonnövőt rendeltünk idén a termelőtől, de a tasak újragyártásánál lehet csak a piktogramot javítani. Elnézését kérjük, amennyiben megvan még a tasak az azonosítószámát lesz szíves megírni. Üdvözlettel: Dobai Éva RÉDEI KERTIMAG Zrt 2886 Réde, Lesalja major Tel.: 36-34-574-106, Fax:36-34-374-074 www.kertimag.hu
Ez a tétel (9B0006/11) folytonos növekedésű. Csatolom a külföldi minősítő bizonyítványt. Az "indeterminate" jelenti a magas növést. Ritka a San Marzano kultivárok között a törpe, de volt mikor azt szállítottak. Most már csak az maradt, hogy a tasakot javítsuk legközelebb." MELLÉKLET:

|
Előzmény: TINTUS (7136)
|
|