Kedves Levelezőtársaim!
Egy másik témában felmerült a kérdés, hogy vajon látogatja-e még valaki a Bajai régiót. Én nem tudom, mivel úgy tűnik, hogy önmagammal szoktam levelezgetni. Más helyen viszont még ebben a szerény terjedelemben sincs módom valami komolyabb témát kifejteni.
Március 21-én, csütörtökön 17 órakor nyílik az Újvárosi Iskolagalériában a Bajai Festők Baráti Körének kiállítása. 22 művész alkotásait láthatjuk majd a falakon. A kiállítás megnyitására én kaptam a megtiszteleő felkérést. De nem ennek szeretnék reklámot csinálni, vagy ha igen, akkor a 22 művész alkotásainak.
Egy órával később, 18 órakor a Városi Könyvtárban Bartos Arankáról emlékeznek meg legszebb költeményeinek előadásával. Bartos Aranka varázsos személyiségét tiszteltem, szerettem, műveit szívesen olvastam. Sokat beszélgettem is vele a költészetről és könyveiről. Most tehát ott szeretnék lenni, amire nyilvánvalóan nem lesz módom.
Tehát ismét javasolom. Ha a személyes megbeszélések ma már összehozhatatlanok, akkor az internet segítségével kellene az időpontokat egyeztetni!
Tisztelettel:
Gál Zoltán