Törölt nick Creative Commons License 2013.03.12 0 0 132783

Tényleg van, mert Apukám megnézte most ezt a fehéret amit lentebb linkeltem és az is Francia. :) Nem tudom mennyivel jobbak ők mint az olaszok, szerintem semmivel, legalábbis ahogy parkolnak, meg az autójukra vigyáznak az kriminális. Párizsban láttam párszor, hogy csinálnak maguknak helyet, az egész sort ide-oda tologatják, míg egy eredetileg fél autónyi helyre befér egy egész autó. Mo-n ezért helyben meglincselnének (szvsz jogosan).

 

Visszatérve erre a fehérkére: Elmondás alapján a belseje egész szép, a fényezés mérése alapján nagy törése nem volt, bár a lőkösök voltak már levéve, fényezve (elvileg), ami a franciákat ismerve minimum várható volt.

 

Aztán persze a leírtakkal ellentétben a szervízkönyv üres és az 50e km is inkább feltehetően 2x annyi. A motor járása Apám szerint "érdekes" illetve gyanús volt, a kereskedő meg unszimpatikus, úgyhogy őt nem győzte meg.

 

Én meg csak szkeptikus vagyok, mert 1.6 MJet szvsz nagyrészt ilyesmi lesz csak. Itthon nem hiszem, hogy sokat adtak el 800e Ft-os felárral a T-Jet-hez képest.

 

Nekem is eszembe jutott h kint kéne nézni, de még ő se tudja kint marad -e, meg a másik hogy egyedül rá nem bíznám ezt a dolgot..

 

Én annak örülnék a legjobban, ha ebből a pénzből inkább beülne egy Punto Evo-ba, 4 év garival. Egyedülálló nőnek szvsz tökéletes lenne.

Előzmény: gambl-R (132779)