Diótörő Creative Commons License 2013.03.11 0 0 12286

Amerre lakom, a Vincellér utca egy rövid, kb 50 méteres szakaszát tavaly nyáron helyreállították.Kiváló minőségben, azóta sincs rajta egyetlen repedés sem.

Na ha azt lehetett helyreállítani, akkor pl. az Alsóvölgyi utat miért nem ?

Elég öreg a járgányom(nekem nem telik terepjáróra),hallhatóan elszakadt egy lemez, de gondolom nem csak nekem.Ezt ki fizeti meg?

Aztán a Tárnoki út egy szakasza,Diósd határa és a Kutyavári utca között.Rengetegen használják, annak miért kellett konszolidálódnia?

Le kellett volna tömöríteni és mehet a beton, rá meg az aszfalt.E helyett vártak egy telet,fél évet, a nép meg le van szarva.

Nem értitek, hogy ezt a baromságot nem lehet kimagyarázni?

Az Alsóvölgyi és a Felsővölgyi úton még a napokban is töltötték fel a rendszert vízzel, talán tömörséget néztek.Na de ennyi idő után?

Azt nem most kell nézegetni.Tavaly nyár végén kellett volna.Ott lakom, nyugdíjas vagyok, ott műszaki ellenőr sosem járt.Ha a kivitelező végzett, rögtön be is temették az árkot.Lejtés, tömörítés, tömörség vizsgálat, na ne már.

Ez egyszerűen csak szervezés kérdése lett volna. Aztán majd ha átadják, potyognak majd a milliók az érintett népségnek jutalom gyanánt, mi meg mehetünk a francba, majd csak elfelejtjük az egészet.