ottofon Creative Commons License 2013.03.10 0 0 8146

Minden nap hagyma... akkor te sem csókolózol túl sokat. :D

Én hetente két egymást követő napon eszem hagymát, ilyenkor lilahagymát és fokhagymát. Piritóssal (kacsazsírral) meg salátában. Amúgy a parlagfű kapszulázása nem saját ötlet, sok gyógynövényes webáruház forgalmaz ilyen terméket. Irreálisan drágán. 
Pofátlanságnak tartom a filléres dolgok horror áron történő értékesítését. Ráadásul gyomnövénynek számít. Tavaly ettem nyersen, de nem jött be. Csináltam belőle teát is, az se lopta be magát a szivembe. Szerintem ha jól kiszárítom és összeaprítom elég nagy mennyiség fér majd egy kapszulába. Majd készítek fotókat a folyamatokról. Ja, és ami fontos szerintem, hogy olyan helyen szedem a parlagfűt ahol nincs közlekedés (se por, se permetezés), várostól jó messze van. Gyakorlatilag BIO parlagfű. :)

Előzmény: lazy g. (8145)