rizsa31 Creative Commons License 2013.03.06 0 0 5005

Egyetlen mondatomat sem értetted meg. Ez nagyon fárasztó. 

     Mégis, mi a túrót csinálhatsz, miután a gyerekek kitalálták az S betűt? Csak gyakoroltatod velük, nem?

     Egyébként "szépen" be is mutattad magad, legalábbis számomra, az udvariatlan megjegyzéseiddel, 0 érdeklődéseddel bármi iránt, ami nem Waldorf és amit egy másik embertársad mond, csekély önálló véleményeddel ill. Steiner szajkózásával. 

     Mondjatok bunkónak, de sajnos nem is várok már mást egy Waldorf pedagógustól ....

 

(Azt gondolod, hogy ezen az Index fórumon fogja bárki is megreformálni a módszertant. Ebben szeretnél közreműködni.

    Miért akarnék ebben közreműködni? Eleve nem is tartozom egyetlen Waldorf körhöz sem, de attól még sajnálhatlak benneteket, mikor igaztalanul bántanak titeket. (Mondjuk az még nem tűnt fel, hogy 90 év alatt egyetlen iskola sem vette át az írástanítási módszereteket? Vajon miért?)

     Egyébként azt gondolom, hogy egy (Index) fórum arra jó, hogy bárki elmondhatja a véleményét. Miért, szerinted mire jó? Hát, arra nem nagyon használtad, hogy megvédd a módszereteket ... ( pl. "a szöveg és a gyerek kapcsolata" kitétel sztem. elég ijesztő volt).


     Sok sikert!

Már itt sem vagyok.

     Mivel én pont a waldorfosokra gondoltam a módszerük megrefomálását illetően (amit te nem értettél meg), jókívánságra inkább neked lenne szükséged. Sikerre nem, mert sztem, ti a kis zárt körötökben tökéletesen sikeresnek érzitek magatokat. 

     Persze, nekünk, nem Waldorfosoknak is megvan a magunk baja ...

 

Előzmény: koken (5003)