T25
2013.03.04
|
|
0 0
6730
|
üdv! nekem láncal van hajtatva közvetlenül a fötengelyröl dupla lassitással. ha gondolod lefotózom mert ugy könnyebb szemléltetni mint ha most le irom. a szivattyutól egy t25-ös vezértömb -be megy és ugy a hátsó kolonc két munkahengerére és az első front hidraulikára. van egy hárompont függesztésü platóm amire 5 mázsa fát raktam és vigan alapjáraton emeli. 4 km röl hoztam vele 100 darab téglát és öszesen kétszer kellett kicsit rá emelni. az a lényeg hogy kellöen le legyen lasitva a szivattyu mert egyébként fogja a motort. szokták hogy a féltengelytöl hajtatják és ugy nem kell lasitani onét elbirja de ugy meg mikor szántol és kiérsz a végére a földnek és kinyomod a kuplungot nem emel. akkor üresbe teszed és ugy emeled én ha kiértem egyszerüen kuplung egy pillanatra emelem közben már indulok is. szerintem ilyen üzemanyag ár mellet az is eléggé fontos hogy menyire rugalmas a géped. ja igen az mtz kormányszivattyut csak az eredeti csapágyas elölapjával szereld és ne közvetlen a szivattyu tengejére tedd a lánckereket mert ketöt kerülsz és eldobhatod. nincs benne csapágyazás. a forgás irány az nekem ugyvan hogy szembe van forditva a szivatyu a fötengellyel. de lefotózom és ugy rögtön világos lessz. egyébként mere laksz?
sajnos igy nem nagyon látszik de holnap felnyitom a tetejét és ugy jobban látszodik . ki jelöltem pirossal hogy hol is lenne. |
Előzmény: Sanyika088 (6726)
|
|