Astrojan Creative Commons License 2013.03.04 0 0 268
Nem egeszen, a tudomany jelen allasa (bar nem szeretem tudomanynak nevezni a fizikat) szerint a nemletezo ter a fenysebesseget sok sokszorosan meghalado sebesseggel felfuvodott. Mi ez ahhozkepest a csekely 1 millio fenysebesseghez kepest.

A fizika jelen allasanak fogalma sincs mi a gravitacio, mibol keletkezett az anyag a semmibol es kepes azt a baromsagot allitani hogy a ter meg az ido az osrobbanaskor keletkezett. Kepes azt allitani, hogy ez a keletkezett ido megall ha a fekete lyuk gyorsan forog. Meg ha nem forog gyorsan.

A tudomany jelen allasa meg mindig azon kesereg, hogy nem tudja hol a sotet anyag, de a Vilagegyetemet felepito hidrogent nem hajlando tudomasul venni, talan szegyeneben.

A tudomany jelen allasa nem kepes hatart szabni a fekete lyuk kozponti nyomasanak es azt kepzeli, hogy ott szingularitas van.

A tudomany jelen allasa a Higgs bozonokat kergeti, de valahogy sehol sem talalja.

Ez a fenysebessegmaximum szerinted ala van tamasztva valamivel? Nincs. Einstein a hasara utott es azt mondta: ennel nagyobb sebesseget meg nem lattam, tehat nincs. Ennyi a fenysebessegmaximum. Nem folytatom de hosszu a lista.
Előzmény: v_peti (266)