monivp Creative Commons License 2013.03.03 0 0 170

Sziasztok!

 

A babám a harmadik hónapba lépett és minél előbb szeretném elkezdeni a mosható pelenka használatát. Próbaképpen beszereztem három márkát, amit a húgom olcsóbban be tudott szerezni Angliából. Van Kushies AIO, egy névtelenebb zsebes és magyar Csimota. Hát mindegyiket próbáltam, de a zsebes egyelőre nagy és ha belepakolok textilpelust, vagy egyéb összehajtott anyagot az elég nehezen fér bele és akkor jó nagy csomag lesz a combjánál viszont nem zár jól (pedig már van neki :)/.

A kushies méretre még jó lenne, de abból is teljesen kifolyt a kaki a combrésznél és amikor cseréltem az egész belseje csurom nedves volt, mintha vízbe mártottam volna az egészet és egy kicsit kinyomkodva ráadtam volna. Így nem merném órákra rajta hagyni. Vagy ezek ennyire nedvesek lesznek? Nem tud megfázni, ha ebben marad néhány órát? Hiszen nem nézegethetem félóránként, hogy belepisilt-e vagy sem? Alvás közben pláne nem kelteném ezért fel.

A Csimota pedig olyan óriási csomag, hogy a jelenleg használt 56-os méretű rugikat nem lehet ráhúzni.

Van egy sima Monapel külsőm is. Abba egyszerűen bele lehet hajtani normál textilpelust is magában? Az nem csúszkál el benne?

 

Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy a fenti problémák alapján melyik típust ajánlanátok inkább kipróbálásra? Tudom, hogy mindenkinek más jön be, de ahhoz tényleg elég drágák, hogy mindenből vegyek néhány darabot ill. idő sincs a beszerzésekre. Abból vennék néhányat, ami többeknek bejött. 

 

Köszönöm előre is!