Törölt nick Creative Commons License 2013.02.24 0 0 38872

Na szóval...
Így elég nehéz még beszélgetni is érdemben hogy csak általánosságokat mondasz amiket ráadásul valakiktől hallottál vagy olvastál, meg lehet hogy nem is úgy volt stb...
Én saját tapasztalatokat fogalmazok meg, nem másoktól hallott híreket.
Például végiggondolva mind a 148 pecsételőhelyet összesen háromnál emlékszem kutyára, ebből kettő kerítés mögött van és nem is nagyon mutatkozik , ha jön is elég megsímogatni (Sarvaly erdészház, Nyírjesi e.h.) egy helyen pedig láncra van kötve, ez Cirkálótanya, ráadásul tavaly tavasszal mikor legutóbb erre jártunk ide még be is hívtak a házbéliek egy italra a 3 vagy akármennyi kutyájuk meg csak szaglászott.Egy 4 gyerekes család él itt az erdőben egyedül, kell is a kutya.Erről ennyit.

Nyírjes eh., itt a kutya még meg is van kötve, valahol hátul.

Sarvaly e.h., a bélyegző dobozkája mögött érkezik komótosan a "vérszomjas" vadászkutya...egy simogatásért.

Cirkálótanya, talán ez az egyetlen hely ahol nincs kerítés, de így sem volt baj a kutyákkal

Én erre a három helyre emlékszem ahol kutya volt.
Erről sokat beszélgettünk már itt is:
Általában amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten, ez azokra az esetekre is igaz ahol állítólag nem merték elkérni a pecsétet mert csúful néztek rájuk. Ilyeneket néha -nem túl gyakran- lehet olvasni a pecsételőhelyek fórumán is, de soha nem tudjuk meg hogy miért is néztek rájuk csúful, mert azért van különbség az emberek fellépése közt is, én mindig rendelek valamit az adott kocsmában mielőtt kikérném a pecsétet, nem csak odamegyek és "Na, hol van itt a pecsét??" jelleggel lépek fel, ezt konkrétan egy cserháti kocsmárostól hallottam, ez meg a másik oldal.De nem ez a jellemző azért a többségre, rám sem. Viszont cserébe még nem is néztek rám sehol olyan "csúful".
(A Kisgyóni bélyegzőhelyet meg akkor fel kellett volna ismerned a 3. képen az előző hozzászólásomban, ha már mellette élsz!:-))  )
 Szerencsétlen Kékestető...könyörgöm, mi van ott? Menj már el egyszer.A kilátó (adótorony), a Tető étterem, meg a Retro panzió-kisvendéglő, esetleg a bazárosok.Hol vannak ott "hihetetlen pofátlan árak"?Esetleg a bazárosoknál, de az nem kötelező. A Retroban kettőnknek most ősszel 7000 huf volt a szoba az esti italfogyasztással egyútt, ebben benne van egy rántotta reggelire.Ez sok? Más szállás meg nincsen! Csak lent Mátraházán, Mátrafüreden na ott már lehetnek hajmeresztő árfekvésű szállások, de az nem a Kékes.

1.Az általam ismert egyetlen szállás a Kékesen, a Retro Fogadó (Kányai Uram Fogadója, egykori ÉDOSZ Üdülő)

2.Kilátás a toronyból, alant a menza jellegű Tető Étterem

Előzmény: Törölt nick (38869)