manhattan- Creative Commons License 2013.02.22 0 0 3080

Itt egy ige a jövötökröl:

 

 

Hír:

 

„Ezekben a napokban felmerült egy sajnálatos családi vita. A Magyar Nemzeti Bank egy olyan tanulmányt készített, ami súlyosan etikátlan, káros az országnak, árt Magyarországnak és árt magának a jegybanknak is” - mondta Matolcsy.

Elmondta, a Magyar Nemzeti Bank egy olyan elemzést készített – talán a következő napokban publikálja – amely szerint a következő években újra nő az államadósság. „Ez példátlan, tehát erkölcstelen-etikátlan, árt a jegybank tekintélyének, a magyar pénzügyi rendszernek és Magyarországnak” - vélte Matolcsy.

 

Comment:

 

És ez a Szakmai Selejt pár nap múlva MNB elnök akar lenni. Még az alaptudomány vázlatainak a kontúrjait sem ismeri. Azt már megértük, hogy ez a Komplett gazdasági idióta tönkrevágta a reálgazdaság növekedési alapjait. A költségvetései havonta összedölnek. Amihez ez a kókler hozzányúlt, mind sz@rrá változott: a beruházókat átterelte a konkurens országokba, négyzetre emelte a háztartások adósságválságát, évente már augsztus körül megdönti az elözö évi céges csödök számát, a 40 mínusz korosztály vagonokban menekül ennek az idiótának a tündérmeséje elöl bárhova, csak el külföldre. Az emberek fejét teletömte tudománytalan marhaságok téziseivel, amely tudománytalanságok és abnormális társadalmi célok az agymosott tábor hitvallásává váltak. És a lista végtelen. Matolcsy multiplikátorhatása mínusz sebességgel repíti a Gyorsnaszád országot a 60-as évek szocreál való világa felé.

És ez a komplett gazdasági idióta most be akar indulni, hogy a költségvetés és a reálgazdaság után most a monetáris területen is megfussa a maga ámok köreit. Azzal a tudománymentes üres fejével.

 

 

PS: minden normális családban úgy van, hogy a szellemileg degenerált családtagot bújtatják a világ szeme elöl. Fideszék viszont a sajátjukat egyenesen a kirakatba rakják.